Hur man slutar röka utan att köra sig galen


Det finns många människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är inte bra för människor, eller de som är runtomkring dem. Så kolla igenom den här guiden och se vad du kan göra för att sluta röka vana för gott.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Gör en lista över metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att skapa din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så fort du är redo.

Övning är en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Sluta röka

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Tips! Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att underlätta dig för att tänka på att sluta röka.

Det enda sättet att sluta röka är att bara göra det. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom den här artikeln har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Tänk på att du måste förbli stark. Använd de tips som ges för att hjälpa dig att sparka den här dåliga vanan för dig själv och för dem som älskar och bryr sig om dig.

Tips! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.Source link