Hur slutar du röka för bra den här tiden


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. De tips som följer hjälper dig att sparka din vana.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Siktmål

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Sluta röka

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Försök aldrig att sluta röka själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

TIPS! Gör en undersökning av vad som utlöser din rökning och hitta vägar för att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

TIPS! Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik att använda för att sluta röka. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link