Hur slutar du röka utan att köra dig galen


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det kanske beror på att människor bara inte vet hur man gör det. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Se till att du går ett steg åt gången. Avsluta är en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka , överväga att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan, lägger du upp ditt humör.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra det här.

Många rapporter tar upp vikt under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Du måste påminna dig om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Replacementterapier av nikotin

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Att sluta röka vanligtvis är svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökningstopp. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.Source link