Hur slutar du röka utan att köra dig galen


Det kan vara svårt att röka ibland. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du avslutar denna irriterande vana. Denna artikel har många tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i sänder . Att sluta är inte en binär sak; Det utvecklas under en längre tid.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar för att sluta röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Tänk på att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link