Hur slutar röka för bra den här gången


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Att sluta röka, som med de flesta saker, är kunskapen makt. Följande tips hjälper dig att sparka vanan.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Sluta röka ett steg i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Oavsett vad du behöver se på att du slutar en dag på en tid. Vägen till stopp är bara en process.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att sluta röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Älskade

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIP! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med rökning.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Vid denna tidpunkt vet du förmodligen hur viktigt det är att lära dig om olika metoder för att röka upp. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Följ tipsen som anges i denna artikel, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För de flesta människor, uppehåller sig sent om natten, de ökar cigarettbehovet.Source link