Hur slutar röka för bra den här gången


Många tycker att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Du måste undersöka olika metoder och hitta de som fungerar för dig. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du slutar röka.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Tips! Ta saker dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Om du försöker sluta röka, få mycket vila . Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera din nikotinbehov och uttag. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Tips! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka . Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du normalt skulle tända upp när du försöker sluta röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Att dricka ditt kaffe när du pendlar eller i en kafé och håller dig borta från barer för ett tag kan hålla dina begär kvar.

Tänk på de troliga följderna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Ge dessa tips ett steg, och kanske kommer du även att överraska dig själv med dina framgångar!Source link