Hur slutar röka för bra den här gången


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Om du kan sluta röka, är de fördelar du får många. Det är inom dessa fördelar att du ska leta efter rätt motivation för att du ska kunna sluta. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna för att sluta röka.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med sluta. Skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Träna inte ut utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Kraven kan vara överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Det tar åtagande att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

Sluta röka

TIPS! Undvik dina utlösare att sluta röka med mer framgång. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång på det. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Följ de råd du läser, så att du kan sluta röka för gott.Source link