Hur slutar röka för bra den här gången


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan cigaretter en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först . Om du fortsätter röka, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person gör saker. Det är mycket viktigt att ta reda på vilka sätt som passar dig bäst. Skapa denna personliga lista gör det här.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, eller Gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta att du kanske inte har.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka upphörande. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, chattar med en vän, så du tänker inte på att röka.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka . Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Minska mängden cigaretter som du röker. Detta hjälper dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära tillbaka på rökning.

Hitta support via forum och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra rökare om de olika stopptekniker som de har försökt.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det kan vara receptbelagt läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopieringen som du behöver att vara framgångsrik. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det finns många alternativ där ute för dem som försöker sluta. Rådfråga din läkare för vägledning och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Sluta röka

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning att du kommer att ha det som är inblandat i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Det kan vara en smärta att sluta röka eftersom nikotin är en väldigt beroendeframkallande substans. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Informationen i den här artikeln kan hjälpa dig att göra processen enklare. Med dessa tips och tricks, liksom din insats, kan du sluta röka.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Genomför nu de råd du just har läst.Source link