Hur slutar röka för bra den här gången


Att vara beroende av rökning kan ge dig obehagliga krav på ditt liv. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du kan vara otrevlig oacceptabel om du inte kan röka. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Denna artikel har många tekniker för att hjälpa dig att sluta röka.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller medan dricka, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte vet existerade.

Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Det här hjälper dig att stärka din rökning avsevärt.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att minska rökning.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att sluta. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

De första dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att du vill röka. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre eftersom tiden går.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan ha en lättare tid att komma över vägen.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana av ditt förflutna.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link