Hur slutar röka för bra den här tiden


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. De kraftfulla förslagen i artikeln nedan kan vara den information du behöver för att förstärka ditt beslut med åtgärder för att göra det till en verklighet. Använd dessa tips för att slutligen lägga narkotikamissbruk bakom dig. Det är inte lätt att sluta röka, men med lite hjälp kan du lyckas.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Stopp kommer att starta dig på din nya väg. Sluta bara – och börja inte igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Du vet säkert hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.