Hur slutar röka för sista gången


För många människor gör stress och tryck från omvärlden att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Lyckligtvis är det möjligt att övervinna denna känsla; Informationen i den här artikeln bör sätta dig på vägen för att sluta.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Det är en stor process att sluta röka. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Försök inte göra det själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

När det gäller att stoppa röken, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

De saker som presenteras här kan ge det förtroende du behöver för att sluta röka för alltid. Om du passerar vad du har lärt dig här kan du hjälpa andra att dra nytta av informationen och sluta röka också.Source link