Hur slutar röka för sista gången


Du kan upptäcka att sluta röka är en stor utmaning i ditt liv. Ingen enkel teknik fungerar bra för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person uppnår sina mål olika. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att behålla Din vikt är stabil efter avslutat. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det är faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Ge dessa tips ett steg, och kanske kommer du även att överraska dig själv med dina framgångar!Source link