Hur slutar röka för sista gången


För många människor, stress och tryck från omvärlden gör att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Låt inte rökning fälla dig; fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan sluta för gott.

Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret.

TIPS! För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av det positiva och det negativa konsekvenser av att sluta Att ta upp frågan på ett skriftligt sätt hjälper dig att se det tydligare.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av det. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga.

10 minuter

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa dig. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut har att ha en cigarett Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att avsluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Efter att ha läst den här artikeln borde du känna dig bättre om din förmåga att sluta röka. Du kan berätta för dessa tips till andra så att de också kan sparka rökning vana.Source link