Hur slutar röka: Hemligheter för framgång


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökvanor och sluta för gott.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Secondhand Smoke

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Klipp ner på rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar, och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli en statistik.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Du kan hitta framgång i samma situation nästa gång.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link