Hur slutar röka: hemligheter för framgång


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott .

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Det här kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar bör försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Tips! 19659005] Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter att den första veckan har gått. När du har passerat den månaden långa milstolpen, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att försörja dig för att sluta helt.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa dig genom tuffa tider. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas det första försöket att sluta. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du är en inomhusrökare, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om vanan som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tips! I din process för att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte halva hjärtat på ett slutdatum som är två månader från nu, gör dagens dag! Avsluta idag kommer du att sluta ge dig för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra din hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Att sluta kan verkligen fungera, men. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra dig om att du någonsin rökt före.

Tips! Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Testa gymmet.

Kom ihåg att alla har svårt att veta hur man ska komma igång ibland. Lyckligtvis finns det många ställen du kan vända. Denna artikel ger dig en bra utgångspunkt i denna erfarenhet. Använd det du har lärt dig här för att förbättra ditt liv.Source link