Hur slutar röka: Secrets for Success


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som med allt desto mer kunskap du har om något, desto lättare blir processen. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för att någon ska ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Övning kan också fungera som en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte är en mycket aktiv person, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Sluta röka

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en vän eller läsa en bok.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i ständig kontakt med det. När du slutar minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Välj mentol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här hjälper dig att komma igång på vägen för att sluta röka.

Positiv Outlook

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Vid denna tidpunkt bör du inser hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.

När du först börjar lära dig om ämnet Array, kan det känna sig mycket överväldigande. Det är viktigt att du är beväpnad med rätt information för att lyckas. Använd dessa tips och du kommer att bli bättre utanför linjen.Source link