Hur slutar röka: Secrets for Success


Det finns många människor som önskar att de kunde sparka sina rökvanor. Rökning gynnar inte någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Så läs igenom den här artikeln och hitta de saker du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du vill röka en cigarett kan det försenas att du kommer att röka minst en mindre den särskilda dagen.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är en metod som underlättar dig på väg att sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gånger. När du slutar, ta det dag för dag. Om du börjar röka igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstid.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Tala med läkare om du vill sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte en statistik.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att avvärja eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Tips! Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom denna artikel har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Kom ihåg att det finns många människor där ute som vill se dig leva ett långt och lyckligt liv. Använd dessa tips för att övervinna din missbruk av nikotin så att du kan njuta av resten av dina år.

Du har nu lite användbar information om Array. Använd bara det du har lärt dig idag. Lyckas med att använda den information du lärde dig. Du kommer snart att få de resultat du alltid ville ha.