Hur slutar röka: Secrets for Success


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som med många saker i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare blir det. Tipsen i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortsätter och röker, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns mediciner, såsom antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du är redo.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin tillbakadragande.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Det kan hjälpa till att begränsa någon viktökning.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara så tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna till att du vill sluta.

Tips! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att hjälpa dig till en tänkesätt att sluta röka.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan tjäna som påminnelser om varför avsluta är så viktigt.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära tillbaka på rökning.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Bli inte en statistik.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Tänk på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Tänk dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa praxis för att röka. Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Ta de råd som du har lämnat här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.

Blåa widgets är ett ämne som är brett och varierat. Vi hoppas att den här artikeln presenterade dig med all den grundläggande information du behöver. Kom ihåg att fortsätta att lära dig att vara i framkant av din bransch. Se till att du fortsätter leta efter nya resurser.Source link