Hur slutar röka: Secrets for Success


Rökning minskar livskvaliteten dramatiskt. Det kan också påverka din hälsa. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Att skriva saker ner kan förändra din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte gå kallt kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt att upprepa det som du behöver .

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna som gör det viktigt att du vill sluta.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kanske kan föreslå att du slutar använda resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel eller läs en bok.

När du slutar röka behöver du ett hälsosamt sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

TIPS! Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Många som slutar röka bär hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Att sparka röksvanen är sällan en enkel uppgift, men det är väl värt det på flera sätt än vad man kan tänka sig. Många, många har framgångsrikt slog denna vana; du kan också. Välj en av dessa tips och prova.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Detta material kommer att ge dig bra information om. Gå ut och implementera denna information.Source link