Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Vissa människor tror att sluta bara bortskaffar sina rökningsåtgärder och använder viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Olika produkter och tekniker som hjälper dig att sluta röka är nästan oändliga.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite av liten. Försök inte att gå på kallt kalkon.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Han kan också ordinera mediciner för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Secondhand Smoke

TIPS! När du känner att du behöver röka, försök fördröjning taktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Du kommer att vara bra för att sparka din vana.

För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för alltid.

Coping Mechanisms

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link