Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Huvudhinder för att sluta cigaretter är din kropps beroende av narkotikaproblemet. Det här orsakar de flesta begären. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Eliminera de triggers du associerar med rökning cigaretter. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Få en annan distraktion då.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Gör inte allt här själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja delta i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Älskade Ones

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste märket du känner. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Att sluta är svårt för din kropp och ditt sinne. Gör det enklare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Med lite hårt arbete, beslutsamhet och den kunskap du har fått här kommer du att sluta för gott!Source link