Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Många tycker att sluta röka bara tar viljestyrka. Detta tillvägagångssätt kan fungera, men det kan vara lättare än det. Olika produkter och tekniker som hjälper dig att sluta röka är nästan oändliga.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.Source link