Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Som vetenskap visar är nikotin väldigt beroendeframkallande. Tyvärr betyder det att det är så svårare att ge upp vanan att röka. Se till att du har bra information om hur du går vidare för att få en bra chans att uppnå ditt mål.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Rökvanor

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begäret.

Kom ihåg att du har svårt att sluta för att du är beroende. Att sluta röka är fysiskt och känslomässigt svårt för många. Gör det lättare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.Source link