Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Se till att du slutar en dag vid tiden.Quitting är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människor nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, än vad du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Sluta röka

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som står i ständig kontakt med det. Om du slutar röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Försök en fördröjning om en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa låter inte dig själv bli ett nummer!

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte påminns eller utlöses att röka.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om det är sant måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning på det. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Genom att göra detta och utnyttja de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Var inte trött om du inte vet hur du ska börja. Internet är en stor resurs om ämnet Array. Denna artikel ger dig en bra utgångspunkt i denna erfarenhet. Använd de råd som ges här, och var inte rädd för att leta efter mer!Source link