Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Människor som röker är medvetna om att de behöver stanna. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för tips som hjälper dig att sluta.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar ta med dig Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla för tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Avsluta tills du får det rätt. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att röker orsakar hälsofrågor. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.Source link