Imponera din familj genom att sluta röka för gott


Om du vill vara framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Tänk på dessa fördelar kan hjälpa till att hålla dig igång om det blir svårt. Skydda din hälsa och din familjs hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker sluta kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoder för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom tillbakadragande och sluta röka permanent.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon.

Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Båda begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Se till att berätta för din familj och dina vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Försök att inte röka så mycket. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Sluta röka

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta röka, och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. När du ger dig en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Stopp är det bästa sättet att börja din resa. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kan ge dig hjälp att hålla motivet när du känner dig svag.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit sig.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Pröva en förändring om du är van vid att ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får trängningarna under kontroll.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill lyckas med det. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link