Inga fler cigaretter! Bra tips om hur du slutar röka.


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du ska sluta röka. Din läkare har också rekommenderat att du slutar också. Ditt försäkringsbolag slår även in genom att erbjuda dig rabatt för att sluta. Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Att skriva saker ner kan förändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta med, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Försök snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Det kan hjälpa till att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du kanske inte vet existerade.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta kan vara en lång process.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Planera framöver hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

Secondhand Smoke

TIPS! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att informera de älskade dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden övning hjälper dig också att avvärja eventuell viktökning. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att hjälpa dig med dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Rökning har förmodligen varit något du använde som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om denna situation låter bekant, måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att använda. Det har varit många rökavbrott. Fråga en läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta.

Om du känner att din viljestyrka är blekande och att du är frestad att nå en cigarett, ring en älskad för support. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att hantera denna fråga.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta.

När du vill röka träffar, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När kommer du mest sannolikt att vilja röka?

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många som slutar röka och gå tillbaka till det senare, inom några månader. Det kan vara otroligt frestande att ge in i trängsel för en cigarett om du är trött eller stressad. Se till att du förstår de saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Du kan njuta av en regelbunden träningstid. Om din kropp skadar skadorna genom att röka, kommer din kropp att belöna dig med mer energi. När du använder träning för att reparera din kropp, vill du inte röka och förstöra dina framsteg.

Många som slutar röka utan upphörande metoder gör det om de ändrar sin mentala uppfattning. Om du tittar på att röka som att ta det dag för dag kommer du att kunna övervinna det mycket lättare.

Det kan vara väldigt känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Du måste tro på dig själv och din förmåga att sluta. Du har utan tvekan lyckats i andra situationer under ditt liv som då tycktes omöjligt att övervinna. Tänk på de saker du överträffade tidigare och använd dem som motivation för att sätta svårigheten att sluta röka i perspektiv.

Försök med att göra andningsövningar när du är ute efter begär. Andas djupt genom din näsa när du räknas av tio. Håll andan och andas sedan medan du räknar till tio. Denna andning ökar minskningen av stress som kommer från begär och hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet någon annanstans.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.

TIPS! En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link