Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är väldigt lätt att hämta vanan, men det kan vara en riktig utmaning att bli av med den. Om du verkligen vill veta vad det innebär att sluta röka för gott, läs vidare för hur du kan göra just det.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Kallt Turkiet

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Stödgrupper finns på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Vila är viktigt när du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova minst åtta timmar per natt.

10 minuter

Tips! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Du bör försöka fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att dröjan har gått.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Överväg nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Inte bara kommer sluta röka göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina käras hälsa.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning i det. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link