Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Det är inom dessa fördelar att du ska leta efter rätt motivation för att du ska kunna sluta. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du lyckas på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Älskade

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat cigarettmärke. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi kan verka hård. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer att vara det svåraste. Din kropp kommer att kasta det mesta av nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Sluta röka

TIPS! Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Sluta röka idag. Besluta att sluta idag istället för att ställa in ditt slutdatum i framtiden. Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Ta ett träningspass. När du slutat röka, börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna lättare. Du kan också förhindra viktökning genom att vara aktiv. Endorfiner från träning kan till och med hjälpa till med nikotinuttag.

Du har antagligen märkt att din rökvanor blir värre i stressperioder. Om du har gjort det här tidigare måste du hitta nya hanteringstekniker för dessa tider. Meditation, yoga och djupa andningstekniker är alla ett bra sätt att hjälpa till att lindra stress och förbli rökfria.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotin gummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Du är mer benägna att hålla fast vid dina vapen om du klämmer fast vid din ursprungliga motivation för att sluta. Ta ovanstående råd till hjärtat, och det hjälper dig att hitta styrkan till soldaten på.Source link