Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Varje rökare är medveten om farorna med deras vana. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Läs vidare för mer råd och dela med sig av sin expertis.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp.

TIPS! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva ut fördelarna kan hjälpa till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället av sötsaker eller karbidbelagda livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Du kan bygga upp dina fördelar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har haft tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa Din egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada på dig. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Lägg detta råd att använda i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.Source link