Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare kommer att driva dig för att hjälpa dig att sluta vid varje möte. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Att skriva ner saker kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutningsarbete tydligare, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka en glas vatten först. Även om du slipper sluta, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom upphörande nu hjälper dig i framtiden.

Älskade

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på din egen. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att de personer som ligger närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är Det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte enkelt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Prata med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du inte hade.

Gör inte det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

TIPS! Belöna dig själv för att klara milstolpar på din resa. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du slutade röka. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att lätta på tanken att sluta helt och hållet. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Tips! Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer nikotintraverna att vara primärt psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Rökning kan ha tidigare gett dig att göra i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer.

Hitta support via onlineformulär och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

TIPS! För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle påverkas i en stor sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter.

Nu har du bra information som hjälper dig att sparka vanan och bli frisk. När du slutar kommer du att känna dig lyckligare och friskare. Du kommer också att lägga till några extra år i ditt liv. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link