Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Det finns många människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är verkligen dåligt för dig, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Läs den här artikeln för att lära dig hur du permanent slutar röka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, åtminstone var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stress. Om du inte övar normalt, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att styra ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på ett vanligt schema. När du har stillestånd, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, så du inte tänk på att röka.

Överväg att byta varumärken när du tänker att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

TIPS! Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig motiverad och gör sluta verkar omedelbart viktig.

Du kanske har rökt när du känner dig stressad. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Tala med din läkare och fråga vad de tycker du borde använda.

När du försöker bryta rökning vana, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, frön och nötter. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka av många skäl. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel på en diet kan också minimera viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner dig under uttag.

Gör en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Detta kan hjälpa dig att fokusera bort från nikotinavtagningssymtom och på andra kritiska saker i din motivation för att sluta när cravings är starka.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

Om du befinner dig greppa för att förhålla dig, ta listan och läs den för att motivera dig att vara stark.

Deep Preatment

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kan också hjälpa till att driva syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djup andning kan snabbt och när som helst.

TIP! Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Planera belöningar när du slutar röka. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta material nytta av att inte röka kan motivera dig motiverad.

Försök inte sluta röka bara för att andra människor. Även om detta kan vara bra motivation, måste du göra det verkliga engagemanget att sluta för dig själv. Att sluta röka kan vara en underbar gåva för att ge dig själv och din familj, något som mottagaren aldrig kommer att bli besviken på om du håller ditt ord.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.

TIPS! Få hjälp av andra. Få lite stöd från dina nära och kära.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link