Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Många människor vill sluta röka, men de slutar innan de börjar. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå på kallt kalkon.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att öka vikten som resulterar i att du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Sluta röka

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta, och skriv ner dem för att hålla dem i åtanke.

Om du inte kan sluta just nu byter du cigarettmärken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas ökar, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en personlig, sluta rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Börja aldrig säkerhetskopiera. På det här sättet kan det vara svårt först. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Att dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Trots att psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Fördröj inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du håller också din familj från att falla offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Kom i form. Du kan bli förvånad över hur mycket enklare och mer behaglig motion är nu att du inte röker. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten av abstinenssymptomen, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

Rökning kan ha tidigare försett dig med en form av stressavlastning. Om så är fallet, innan du kan sluta röka, behöver du en annan aktivitet för att ersätta rökning under stressstunder. Du kanske tycker att tekniker som meditation, motion och yoga gör att du kan bekämpa stress utan att röka.

Tips! När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

För bästa resultat, byt ut din cigarettvanan med en ny träningspass eller fysisk aktivitet. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. När du slutar röka förändras din kroppsomsättning, vilket kan få dig att gå ner i vikt. Utövandet kan dock hjälpa dig att undvika detta problem.

Be om hjälp om du känner att du inte kan övervinna frestelsen att återvända till cigaretter. Oavsett om det är en vän eller en familjemedlem, nå ut och dela dina känslor av frestelse. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills krävet passerar, och du kommer att må bra att veta att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Många rökare vill sluta, men många misslyckas. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från att röka.Source link