Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Att sluta röka vanan är skrämmande även för de människor som har den starkaste viljan att lyckas. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Läs vidare för lite råd om hur du lossnar känslomässigt från att röka så att du permanent kan sluta.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem som omger dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller avleda dig när du längtar.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera resulterande stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Som du kan se behöver du inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift att sluta röka. . Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kan bli förvånad över vad du kan göra med beslutsamhet!Source link