Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Antalet personer som vill sluta röka växer varje dag. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Support Group

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

TIPS! Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som hör samman med rökstopp.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Det första steget att sluta röka är bara för att helt enkelt sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna metod kan verka hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns mediciner, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfer.

Du måste leta efter sätt att alltid ha hög motivation. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag kommer inte att ta en enda puff. "Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan förvandlas till några dagar eller till och med år med rökning, vilket suddar bort allt ditt hårda arbete . Låt dig veta att även om du har en kommer att orsaka mycket skada.

Fördröj inte ditt slutdatum eftersom detta borde ske omedelbart. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Detta gör det ännu viktigare att du slutar idag.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom den här artikeln har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Tänk på att trots att det är svårt att sluta röka är det en av de bästa sakerna du någonsin kommer att göra för din hälsa, ett längre liv och att stanna runt för de nära och kära i ditt liv som behöver och vill ha dig runt.Source link