Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Antalet personer som vill sluta röka växer varje dag. Rökning är otroligt ohälsosam, och långvarig exponering kommer att skada dina lungor över tiden. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Om du inte kan sluta med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ofta kommer du att finna att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig, kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Ta varje dag en åt gången. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Oroa dig inte för hur du ska klara till nästa månad eller året efter. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; Helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Älskade Ones

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är viktigt för din framgång.

Som du kan se måste du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips som du har läst här och ställ dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link