Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Avsluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Att använda dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Bara fokusera på idag, när du avslutar nu hjälper du dig i framtiden.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala om till en läkare innan du börjar någon form av övningsregim.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Tvinga dig att slutföra ett annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom, om läkaren anser att det är av bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Fira varje milstolpe på väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar helt.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Ett sådant system kan kraftigt öka dina chanser att lyckas.

Be om support online via grupper eller forum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Komma med nya planer för att hantera stress. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Du borde nu ha den kunskap som krävs för att sluta röka för alltid tack vare rådet i den här artikeln. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link