Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Varje rökare är medveten om farorna med deras vana. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan noterar hur lyckligt de handlade om de vitaminer som de fick från sin cigarett? Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Fortsätt läsa den här artikeln för att få expertkunskap och insikter.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Kallt Turkiet

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Tips! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Byte av cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det finns dock de som har slutat, och deras erfarenhet delades i den här artikeln. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link