Inga fler cigaretter! Sluta röka Denna minut med dessa beprövade tips


Många misstänker troligen att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlita sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Älskade Ones

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.Source link