Inga fler cigaretter! Sluta röka Denna minut med dessa beprövade tips


Alla rökare förstår att de borde sluta. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Låt andra hjälpa dig att starta din egen process genom att läsa vad som fungerade för dem.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför du fortsätter att röka trots riskerna. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.Source link