Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du verkligen vill sluta röka, kanske är ett tryck i rätt kurs allt du behöver. Dessa tips kan underlätta ditt slut.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Sluta röka dagligen. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att hålla dig borta från cigaretterna. Träning är också en bra stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är ett utmärkt sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Undvik att du associerar med rökning när du försöker sluta. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Låt inte dig själv bli en statistik.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte en enda puff. "Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängsel någonsin slår.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Lär dig av de tips som presenterats här och du kommer att vara ett steg närmare ditt mål att sluta. Använd dessa tips för att skydda dig och din familj.Source link