Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. Fortsätt läsa för en mängd olika tips som hjälper dig att sluta röka.

Om du är redo att sluta röka, prova hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Se till att du går ett steg åt gången. Avsluta kan vara en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Många rapporterar att få vikt under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv om att vänta fem eller tio minuter när du känner dig villig att röka.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Försök inte sluta ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta genom det.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. När du vet vad som fungerar och vad som inte slutar blir det enklare. Informationen från den här artikeln bör vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link