Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska göra det. Som med allting i livet, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir processen. De råd som följer kommer att hjälpa dig att sparka din vana.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person är unik om hur de får saker på egen väg. Du måste lära dig det bästa för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör 't, fortsätt att repetera den här tekniken.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytebehandling kan hjälpa till att minska dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller körning, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Innan du börjar sluta röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra både dig och alla runt dig hälsosammare.

De flesta som försöker sluta kommer att misslyckas vid första försöket. När du slutar, ta det dag för dag. Om du upplever ett bakslag måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Vissa tycker att detta är till hjälp. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Du kan övertyga dig om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det verkligen kommer. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Den första veckan efter att du slutat röka är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När de första dagarna har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Nu är det lika bra som att sluta röka. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Detta gör det ännu viktigare att du slutar idag.

Tips! Byt ut en hälsosam vana som träning för din rökning. Övning orsakar endorfiner som ska släppas, vilket gör att du mår bra, och att få lite träning hjälper dig att läka dina rökningrelaterade hälsoproblem.

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta rökning. Du kommer att förstå att sluta röka är inte svårt när du vet vilka tekniker som faktiskt fungerar. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de borde se. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link