Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Rökning har visat sig vara en farlig vana, men människor över hela världen tycker fortfarande att det är en svår vana att lämna sig. Om du är en av dem, har den här artikeln några tips som hjälper dig att hitta frihet. Välj och genomföra några av de tips som du tycker kommer att hjälpa dig mest.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Sluta röka

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig.

Tips! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa den här tekniken.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är inte lätt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter som samt förbättra din övergripande hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

En fördel med att sluta röka är att förbättra din familjens hälsa. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Det kommer att öka risken för att du lyckas sluta röka.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Tips! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för godis är en sätt att hjälpa till att undvika detta . Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Ditt liv är värt att vara fri från nikotinberoende. Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, inklusive att se bättre ut och känna sig bättre.Source link