Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Många rökare blir beroende av nikotin, vilket är en mycket beroendeframkallande substans, vilket gör det svårt för dem att sluta. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du slutar.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kallt kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå och göra något annat.

Få stöd genom onlineforum och supportgemenskaper. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, känslomässigt och annars.

En sak som mycket komplicerar att sparka rökning vanan är narkotikamissbrukets beroende. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Med dessa tips och tricks, liksom din insats, kan du sluta röka.Source link