Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. Informationen och strategierna i den här guiden hjälper dig att ta de första stegen du behöver ta och du kan börja arbeta med att vara rökfri.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minus om att stoppa. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom tillbakadragande och sluta röka permanent.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa . Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp vid avslutandet. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Dina kamrater vet exakt vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Tips! När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stressen associerad med nikotinuttaget. Du kan överväga att betala gymmet ett besök eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Att sluta kan verkligen fungera, men. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Om du använder de tips som delades i den här artikeln kommer du att vara väl på väg mot att leva rökfritt.Source link