Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon.

Se till att du går ett steg åt gången. Avsluta är en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Vila är viktigt när du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta rökning. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan vara till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att fördröja den åtgärden. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Försök hitta någonting för att tänka på ämnet.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Få hjälp av dina vänner och familj. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Du är redan medveten om alla anledningarna till att bryta din rökvanor är en bra idé. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Applicera alla de som är lämpliga för din situation för att hålla din motivation upp och slå de intensiva begären. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link