Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


För att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, måste du ha rätt motivation. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Fördela fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Ta saker dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är där du är och kan förstå vad du går igenom.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning av uttag.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i din ansträngning.

Älskade Ones

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link