Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Att sluta röka ger en mängd fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Se till att du äter bra. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, t.ex. fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Att använda dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Bekräfta din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Sluta röka

Om du slutar röka, kommer du inte att förbättra din egen hälsa , men hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Sluta röka

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är upp sent, kommer det att få dig att röka.

Du är redan medveten om alla anledningarna till att bryta din rökvanor är en bra idé. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link