Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Hälsosam, ingen drar nytta av att röka, och alla förlorar. Så om du verkligen vill ha ett slut på rökvanorna, läs vidare.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i ditt arbete för att sluta röka, överväga att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Älskade

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Du borde försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Exercise Routine

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Träning är också en bra stressavlastare. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Tala om din problem och tala om några av de saker du vill ändra.

Berätta för alla du vet om din önskan om att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Klipp tillbaka på rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Om du vill sluta måste du lära dig att sluta. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Låt inte dig själv bli en statistik.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Alltid säga, "Nej!" Till och med en puff. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

Tänk på att sluta köpa flera år på denna planet istället för att ge upp något. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Att göra en för- och nackdel lista kan hjälpa till att bekräfta skälen att sluta är fördelaktigt. Att komma ihåg dessa positioner hjälper dig att vara motiverad att sluta röka.

Övning kan hjälpa till att ersätta din rökning vana. Inte bara en endorfiner med träningsfrihet, vilket förbättrar ditt humör, men det är också ett utmärkt sätt att tänka på dina begär. Även när du tränar är din kropps metabolism kompenserad vilket kan hjälpa dig att hålla din vikt i kontroll, för när du slutar röka, reagerar din kropp genom att minska saker som din ämnesomsättning.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter annan. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Ät hälsosam mat som frukt och grönsaker för att hjälpa dig sluta röka. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper människor att sluta av många skäl. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Den regelbundna konsumtionen av dessa särskilda livsmedel kan också minimera eventuell viktökning. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under återkallningsperioden.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska sättet att sluta. Kom ihåg hur viktigt det är att upprätta ett stödsystem och att göra allt för att övervinna denna vice. Använd riktlinjerna från den här artikeln och gör dig stolt!Source link